Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban

Kedves Partnereink!

 

Az elmúlt évek során a szállítási szolgáltatás költségei jelentősen megváltoztak (bérköltségek, EKR és egyéb költségek emelkedése miatt). Ezeket a költségeket az elmúlt időkben sikeresen át tudtuk vállalni kedves ügyfeleink tehermentesítése végett. Viszont ezek a költségek már olyan magasak lettek, amik bizonyos esetekben már tovább nem vállalhatóak. Ezért az ügyfelekkel egyeztetve és megkérdezve őket, egy olyan konstrukciót dolgoztunk ki, amely előnyös tud lenni mindkettőnk számára. Én ahogy az elmúlt 25 évben és a jövőben is, csak a win-win helyzetre törekszem, ahol mindkét fél megtalálja aszámításait.

 

Szállításai díjaink 2020.03.18-tól az alábbiak szerint változik:

kg

Bruttó vásárlási érték

Nettó szállítási díj

0-20 kg között

30 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

30 000 Ft vásárlás alatt

1 500 Ft + ÁFA

21-40 kg között

50 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

50 000 Ft vásárlás alatt

2 000 Ft + ÁFA

41-60 kg között

80 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

80 000 Ft vásárlás alatt

3 000 Ft + ÁFA

61-100 kg között

150 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

150 000 Ft vásárlás alatt

5 000 Ft + ÁFA

101-200 kg között

250 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

250 000 Ft vásárlás alatt

7 000 Ft + ÁFA

201-600 kg között

350 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

350 000 Ft vásárlás alatt

10 000 Ft + ÁFA

 

Figyeljenek oda a kisértékű és nehéz termékekre (desztillált víz, szélvédőmosó stb.),mert ezek a termékek rontják a szállítás értékét, javaslom ezek mellé értékes termékek kosárba rakását, hogy az érték meglegyen és a súlyhatár is még elfogadható legyen. Vagy legyen magas a megrendelés értéke és akkor a súly nem számít!

Köszönöm szépen a támogatásukat és megértésüket!
 

Oszoli Imre

Ügyvezető Osz-Car Kft

www.osz-car.hu info@osz-car.hu Telefon: 06-23-500-187, -188Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

 

Adatkezelésre vonatkozó részletes szabályzatok,letölthető dokumentumok:


 

 

1. Az Osz-Car Kft elkötelezte magát az ügyfelek adatainak védelme iránt. A webhely használatával Ön egyetért azzal, hogy az Osz-Car Kft személyes adatokat gyűjtsön és dolgozzon fel a jelen adatkezelési szabályzatnak megfelelően. Ha nem ért egyet az adatkezelési szabályainkkal, ne használja a webhelyet. Az Osz-Car Kft fenntartja a jogot, hogy az adatkezelési szabályzat feltételeit időnként egyoldalúan módosítsa, kiegészítse vagy törölje. A webhely használatára az Osz-Car Kft adatvédelmi szabályzatának mindenkori változata érvényes. 

2. Az Osz-Car Kft tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. A megadott személyes adatokat gondosan, a jelen szabályzatnak megfelelően kezeljük. 3. Javasoljuk, hogy - bármely webhelyről is legyen szó - csak az elengedhetetlen személyes adatait adja meg. Ha egy webhelyen kérdései vannak a kért adatok kezelésével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a webhely üzemeltetőjével.


 


4. A személyes adatok használata


Ha regisztrál az Osz-Car Kft egyik webhelyén, személyes adatokat kell megadnia, mint nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét (a továbbiakban: "Személyes adatok"). Tetszése szerint megadhat más személyes adatokat is, mint cégnév, faxszám (a továbbiakban "Opcionális adatok"). Az Opcionális adatok megadása nem kötelező. Köteles a regisztráció időpontjában érvényes valós Személyes adatait megadni. Ha a regisztráció után Személyes adatai megváltoznak, köteles azonnal módosítani/frissíteni személyes adatait. Ha ezt elmulasztja, előfordulhat, hogy nem tudja fogadni az Osz-Car Kft szolgáltatásait, értesítéseit és tájékoztatásait. Ezzel kapcsolatban olvassa el az adott Osz-Car Kft webhely regisztrációval kapcsolatos utasításait. 

5. Az Osz-Car Kft a Személyes adatokat és Opcionális információkat (a továbbiakban "Felhasználói adatok") a rendelés teljesítéséhez, és információnyújtáshoz használhatja fel az ebben a Szabályzatban leírtaknak megfelelően. 6. Felhívjuk a figyelmét, hogy az Osz-Car Kft webhelyeit a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok megadása nélkül is elérheti és bizonyos mértékig használhatja, de a Személyes adatokat igénylő tartalmak elérésére nem lesz lehetősége. 

7. Mit tesz az Osz-Car Kft az összegyűjtött adatokkal?


Az Osz-Car Kft az adatokat (Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat) a rendelés teljesítéséhez, és a rendeléssel kapcsolatos információnyújtáshoz használja fel. 

8. Esetenként e-mailt és levelet küldhetünk, olyan információkkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosnak fogja őket találni, például az Osz-Car Kft új termékeiről és szolgáltatásairól. Minden egyes e-mailben és levélben útmutatást adunk arról, hogyan kérheti a levelek küldésének megszüntetését.9. A Felhasználói adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó nem törli magát, vagy amíg a vonatkozó törvények megengedik. Az ügyfél betekintést kérhet az általunk tárolt személyes adataiba, és kérheti azok módosítását vagy törlését is. A kapcsolatfelvételi adatokat az elérhetőségek menüpont alatt találja

 


 


10. Kivel osztja meg az adatokat az Osz-Car Kft?


Az Osz-Car Kft az ügyfél beleegyezése nélkül nem osztja meg a megadott adatokat (személyes adatokat vagy opcionális személyes adatokat) harmadik féllel, kivéve, ha arra törvény kötelezi vagy ha azt az Osz-Car Kft jogainak és tulajdonának védelme szükségessé teszi.11. Milyen választási lehetőségek vannak az adatok gyűjtésével, felhasználásával és elosztásával kapcsolatban (a szabad döntés irányelve)?


Az Osz-Car Kft webhelyein az adatok megadásakor szabadon dönthet, hogy kíván-e e-mailt vagy level

et kapni tőlünk (vagy partnereinktől). Az általunk küldött e-mailekben és levelekben megadjuk azt is, hogyan mondhatja le az e-mailek és levelek fogadását, ha nem szeretne többet kapni.


 

12. Lehetőség van az Osz-Car Kft összes szolgáltatásának lemondására. Ebben az esetben minden adatát eltávolítjuk adatbázisunkból. A kapcsolat felvételi adatokat a  http://www.osz-car.hu/elerhetosegek/htmls/ címen találja13. Az Osz-Car Kft kezelésében lévő adatok elvesztését, módosítását és a velük való visszaélést megakadályozó eljárások.

Az Osz-Car Kft biztosítja azt, hogy az adatok csak az azokat megadó felhasználó, és az Osz-Car Kft által legyenek hozzáférhetők. 14. Más webhelyekre mutató hivatkozások


Az Osz-Car Kft webhelyein olyan más webhelyekre mutató hivatkozások lehetnek, amelyek nem állnak kapcsolatban az Osz-Car Kft-vel. Ezek a webhelyek saját adatvédelmi szabályzattal és gyakorlattal rendelkeznek, az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget a bennük lévő tartalomért és a náluk alkalmazott adatkezelési gyakorlatokért. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az Osz-Car Kft egyik hirdetője személyes adatokat kér. Az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget hirdetői adatkezelésével kapcsolatban, azonban ösztönzi partnereit és hirdetőit, hogy alakítsanak ki a helyi törvényeknek megfelelő adatkezelési szabályzatot.

 


 

15. Az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve a tartalmakat és szolgáltatásokat, amelyek a hivatkozott webhelyek használatával összefüggésben következnek be, és nem vállal felelősséget azok használati és adatkezelési feltételeiért sem. A hivatkozott webhelyek használatának kockázatát egyedül a felhasználó viseli. 16. Biztonság


Az Osz-Car Kft kötelezi magát a Felhasználói adatok biztonságának védelmére, és nem adja ki azokat bármilyen más (harmadik) félnek az Adatkezelési szabályzatban leírtak kivételével. Az Osz-Car Kft a következő esetekben adhatja át a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat másik (harmadik) fél számára:

(a) Ha az Osz-Car Kft megkapta a felhasználó beleegyezését az adatok megosztására;

(b) ha az Osz-Car Kftt kötelezik a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadására a vonatkozó törvények, bírósági határozat vagy más jogi eljárás alapján;

(c) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen az Osz-Car Kft jogainak vagy tulajdonainak védelme érdekében; vagy

(d) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen a megfelelő szolgáltatások nyújtásához az Osz-Car Kft végfelhasználói számára. 17. A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében az Osz-Car Kft a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat biztonságos kiszolgálón tárolja.Osz-Car Kft.

Budaörs, 2010. február 8.


OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: