Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Tisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

 

Adatkezelésre vonatkozó részletes szabályzatok,letölthető dokumentumok:


 

 

1. Az Osz-Car Kft elkötelezte magát az ügyfelek adatainak védelme iránt. A webhely használatával Ön egyetért azzal, hogy az Osz-Car Kft személyes adatokat gyűjtsön és dolgozzon fel a jelen adatkezelési szabályzatnak megfelelően. Ha nem ért egyet az adatkezelési szabályainkkal, ne használja a webhelyet. Az Osz-Car Kft fenntartja a jogot, hogy az adatkezelési szabályzat feltételeit időnként egyoldalúan módosítsa, kiegészítse vagy törölje. A webhely használatára az Osz-Car Kft adatvédelmi szabályzatának mindenkori változata érvényes. 

2. Az Osz-Car Kft tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. A megadott személyes adatokat gondosan, a jelen szabályzatnak megfelelően kezeljük. 3. Javasoljuk, hogy - bármely webhelyről is legyen szó - csak az elengedhetetlen személyes adatait adja meg. Ha egy webhelyen kérdései vannak a kért adatok kezelésével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a webhely üzemeltetőjével.


 


4. A személyes adatok használata


Ha regisztrál az Osz-Car Kft egyik webhelyén, személyes adatokat kell megadnia, mint nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét (a továbbiakban: "Személyes adatok"). Tetszése szerint megadhat más személyes adatokat is, mint cégnév, faxszám (a továbbiakban "Opcionális adatok"). Az Opcionális adatok megadása nem kötelező. Köteles a regisztráció időpontjában érvényes valós Személyes adatait megadni. Ha a regisztráció után Személyes adatai megváltoznak, köteles azonnal módosítani/frissíteni személyes adatait. Ha ezt elmulasztja, előfordulhat, hogy nem tudja fogadni az Osz-Car Kft szolgáltatásait, értesítéseit és tájékoztatásait. Ezzel kapcsolatban olvassa el az adott Osz-Car Kft webhely regisztrációval kapcsolatos utasításait. 

5. Az Osz-Car Kft a Személyes adatokat és Opcionális információkat (a továbbiakban "Felhasználói adatok") a rendelés teljesítéséhez, és információnyújtáshoz használhatja fel az ebben a Szabályzatban leírtaknak megfelelően. 6. Felhívjuk a figyelmét, hogy az Osz-Car Kft webhelyeit a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok megadása nélkül is elérheti és bizonyos mértékig használhatja, de a Személyes adatokat igénylő tartalmak elérésére nem lesz lehetősége. 

7. Mit tesz az Osz-Car Kft az összegyűjtött adatokkal?


Az Osz-Car Kft az adatokat (Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat) a rendelés teljesítéséhez, és a rendeléssel kapcsolatos információnyújtáshoz használja fel. 

8. Esetenként e-mailt és levelet küldhetünk, olyan információkkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosnak fogja őket találni, például az Osz-Car Kft új termékeiről és szolgáltatásairól. Minden egyes e-mailben és levélben útmutatást adunk arról, hogyan kérheti a levelek küldésének megszüntetését.9. A Felhasználói adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó nem törli magát, vagy amíg a vonatkozó törvények megengedik. Az ügyfél betekintést kérhet az általunk tárolt személyes adataiba, és kérheti azok módosítását vagy törlését is. A kapcsolatfelvételi adatokat az elérhetőségek menüpont alatt találja

 


 


10. Kivel osztja meg az adatokat az Osz-Car Kft?


Az Osz-Car Kft az ügyfél beleegyezése nélkül nem osztja meg a megadott adatokat (személyes adatokat vagy opcionális személyes adatokat) harmadik féllel, kivéve, ha arra törvény kötelezi vagy ha azt az Osz-Car Kft jogainak és tulajdonának védelme szükségessé teszi.11. Milyen választási lehetőségek vannak az adatok gyűjtésével, felhasználásával és elosztásával kapcsolatban (a szabad döntés irányelve)?


Az Osz-Car Kft webhelyein az adatok megadásakor szabadon dönthet, hogy kíván-e e-mailt vagy level

et kapni tőlünk (vagy partnereinktől). Az általunk küldött e-mailekben és levelekben megadjuk azt is, hogyan mondhatja le az e-mailek és levelek fogadását, ha nem szeretne többet kapni.


 

12. Lehetőség van az Osz-Car Kft összes szolgáltatásának lemondására. Ebben az esetben minden adatát eltávolítjuk adatbázisunkból. A kapcsolat felvételi adatokat a  http://www.osz-car.hu/elerhetosegek/htmls/ címen találja13. Az Osz-Car Kft kezelésében lévő adatok elvesztését, módosítását és a velük való visszaélést megakadályozó eljárások.

Az Osz-Car Kft biztosítja azt, hogy az adatok csak az azokat megadó felhasználó, és az Osz-Car Kft által legyenek hozzáférhetők. 14. Más webhelyekre mutató hivatkozások


Az Osz-Car Kft webhelyein olyan más webhelyekre mutató hivatkozások lehetnek, amelyek nem állnak kapcsolatban az Osz-Car Kft-vel. Ezek a webhelyek saját adatvédelmi szabályzattal és gyakorlattal rendelkeznek, az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget a bennük lévő tartalomért és a náluk alkalmazott adatkezelési gyakorlatokért. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az Osz-Car Kft egyik hirdetője személyes adatokat kér. Az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget hirdetői adatkezelésével kapcsolatban, azonban ösztönzi partnereit és hirdetőit, hogy alakítsanak ki a helyi törvényeknek megfelelő adatkezelési szabályzatot.

 


 

15. Az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve a tartalmakat és szolgáltatásokat, amelyek a hivatkozott webhelyek használatával összefüggésben következnek be, és nem vállal felelősséget azok használati és adatkezelési feltételeiért sem. A hivatkozott webhelyek használatának kockázatát egyedül a felhasználó viseli. 16. Biztonság


Az Osz-Car Kft kötelezi magát a Felhasználói adatok biztonságának védelmére, és nem adja ki azokat bármilyen más (harmadik) félnek az Adatkezelési szabályzatban leírtak kivételével. Az Osz-Car Kft a következő esetekben adhatja át a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat másik (harmadik) fél számára:

(a) Ha az Osz-Car Kft megkapta a felhasználó beleegyezését az adatok megosztására;

(b) ha az Osz-Car Kftt kötelezik a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadására a vonatkozó törvények, bírósági határozat vagy más jogi eljárás alapján;

(c) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen az Osz-Car Kft jogainak vagy tulajdonainak védelme érdekében; vagy

(d) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen a megfelelő szolgáltatások nyújtásához az Osz-Car Kft végfelhasználói számára. 17. A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében az Osz-Car Kft a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat biztonságos kiszolgálón tárolja.Osz-Car Kft.

Budaörs, 2010. február 8.


OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: