Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban

 

  


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél

Cégtörténet

 Az Osz-Car Kft. személy gépjárművek szinte teljes típusválasztékának alkatrészellátását biztosítja, melyre raktárkészletünkről azonnali, vagy az ország egész területére 24 órán belüli kiszolgálást biztosítunk.


 Budapest és környékére központi telephelyünkről napi háromszori kiszállítással, illetve éjszakai szállítás lehetőségével igyekszünk megfelelni vevőink igényeinek.


 A garázsipari berendezések és szerszámok forgalmazásával nemrégiben egy új piaci szegmens felé nyitott vállalatunk, melyek rövid időn belül az egyik legsikeresebben forgalmazott termékcsaláddá váltak. A kiváló garázsipari berendezések tanulmányozása és alapos megismerése is erősítette vállalatunk azon törekvéseit, amely egy saját szervizüzem létesítésére irányultak.


Márkafüggetlen autószervizeinkbe széles körű szolgáltatásokkal, profi csapattal és kedvezőárakkal várjuk ügyfeleinket. Szolgáltatásaink köre Kaposváron és Székesfehérváron műszaki vizsgáztatással is bővült, melyet a jövőben Székesfehérváron, és Budaörsön isbe kívánunk vezetni.

 

Kiemelt termékeink:

•    Szerszámok és garázsberendezések

•    Kenőanyagok

•    Kipufogók

•    Féktárcsák

•    Személy- és kisteher autó alkatrészek


 


OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: