Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatbanTisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél

Magunkról


 Az OSZ-Car Kft. 1991-es megalakulása óta van töretlenül jelen a hazai piacon, jelentős helyet kiharcolva az autó alkatrész kereskedelmi hálózatban. Az egyszemélyes vállalkozásként indult kereskedés mára biztos hátterű, hatékony, gyors forgású raktárkészletet finanszírozó gazdasági társasággá nőtte ki magát. 

 

A cég profilja autóalkatrészek és felszerelései kis- és nagykereskedelme, melynek keretében személygépjárművek teljes típusválasztékának alkatrészellátását és felszereléseit kínáljuk teljes körű garanciával cégeknek és egyéni vásárlóknak, valamint szervizeknek, viszonteladóknak.

 Dísztárcsa autófelszerelés,kipufogó, féktárcsa, motorolaj és garázsipari választékunk a legkiemelkedőbb, valamint meghatározóak palettánkon a kiegészítő termékeink,mint a felszerelések, ápoló, díszítő termékek is, mellyel több ismert nagy cégbeszállítója lettünk. 


 Termékek, szolgáltatások rövid bemutatása

Az Osz-Car Kft. a személy gépjárművek szinte teljes típusválasztékának alkatrészellátását biztosítja, melyre raktárkészletünkről azonnali, vagy az ország egész területére 24 órán belüli kiszolgálást biztosítunk.

 

Budapest és környékére napi háromszori kiszállítással, illetve éjszakai szállítás lehetőségével igyekszünk megfelelni vevőink igényeinek.


 A garázsipari berendezések és szerszámok forgalmazásával nemrégiben egy új piaci szegmens felé nyitott vállalatunk, melyek rövid időn belül az egyik legsikeresebben forgalmazott termékcsaláddá váltak. A kiváló garázsipari berendezések tanulmányozása és alapos megismerése is erősítette vállalatunk azon törekvéseit, amely egy saját szervizüzem létesítésére irányultak.


 Budaörs Kinizsi u. 26 szám alatt, Székesfehérváron az Új Csóri út 7 szám alatt, valamint Kaposváron a Toponári út 2 szám alatt kereskedéseinkben és márkafüggetlen autószervizünkben széles körű szolgáltatásokkal, profi csapattal és kedvezőárakkal várjuk ügyfeleinket. Szolgáltatásaink köre hamarosan műszaki vizsgáztatással is bővül. 


 

 Kiemelt termékeink:

- dísztárcsák,
- kipufogók,
- sportkipufogók,
- Xenon szettek, izzók,
- féktárcsák,
- flexibilis csövek,
- katalizátorok,

- autó-felszerelések,


 
OQAP:

- féktárcsák,
- fékbetétek,
- féltengelycsuklók,
- vízpumpák,
- hűtők,
- benzincső,
- szűrők,
- légtömegmérők.

 
További hasznos információkat, tudnivalókat olvashat autó-alkatrész webáruházunkról az alábbi hivatkozásokra kattintva: 

- cégtörténet,
- támogatott beruházások,
- szállítási feltételek,
- adatkezelési szabályzat.

- rólunk mondták

  


Rendkívüli nyitvatartás

Férfias szakmákat űznek az idei Anyuka Szépe nyertesei

 


Cégünk ügyvezetője CSókó Tünde nőként állja meg a helyét ebbe a férfias szakmában!
Index-en egy rövidebb cikket olvashatnak vele.

https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/03/02/ferfias-szakmakat-uznek-az-idei-anyuka-szepe-nyertesei/

 

OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: