Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Tisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél

Támogatott beruházások
NEMZETI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG
Cím: 1177. Budapest, Wesselényi u. 20-22.
Levelezési cím: 1393. Budapest, Pf. 332 
  
Tel.: 06 40 638-638; e-mail: nfu@nfu.gov.hu; www.nfu.huKözreműködő szervezet: MAG-MAGYAR GAZDASÁGFEJLESZTÉSI KÖZPONT ZRT.
Cím: 1139 Budapest, Váci út 81-83
Levelezési cím: 1539 Budapest Pf.: 684
Tel.: +36 40/200-617; E-mail: info@magzrt.hu; www.magzrt.huÚj vállalatirányítási rendszer bevezetése az Osz-Car Kft-nél 2011
 

Cégünk az Európai Regionális fejlesztési alapból, valamint az Uniós fejlesztések, Új Magyarország Fejlesztési Terv fejezeti kezelésű előirányzat Közép-Magyarország Operatív Program jogcímcsoportból egyszeri, vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatásból a már meglévő vállalatirányítási rendszerünk továbbfejlesztése történt meg új, a vállalati folyamatmenedzsmentet támogató modulokkal.

 

 

Emelt szintű on-line honlap fejlesztése 2009

 

Cégünk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, valamint a Magyar Köztársaság 2007. évi költségvetéséről szóló CXXVII. törvény alapján a Gazdasági és közlekedési miniszérium fjezet, EU integráció fejezeti kezelésű előirányzat, Új Magyarország Fejlesztési Terv, Közép Magyarország Operatív Program jogcímcsoportból egyszeri vissza nem térítendő támogatásban részesül. 


Cégünk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, valamint a Magyar Köztársaság 2008. évi költségvetéséről szóló 2008. évi CLXIX. törvény alapján az Uniós Fejlesztések fejezet, Új Magyarország Fejlesztési Terv fejezeti kezelésű előirányzat, Közép Magyarország Operatív Program jogcímcsoportból egyszeri vissza nem térítendő támogatásban részesül.


Célunk a Vevőink igényeinek maximális kielégítése, melyhez elengedhetetlen fontosságú volt az internetes értékesítés beindítása, és egy óriási információs háttérrel rendelkező weboldal létrehozása.

Mivel cégünk adatbázisa közel kétmillió különböző cikkszámot foglal magába, egy speciális katalógus rendszer és kereső program került kifejlesztésre. Ennek segítségével bárki könnyedén kikeresheti és megvásárolhatja autótípus vagy termékcsoport alapján a keresett terméket.

A projekt keretében egy nagy teljesítményű szerver került megvásárlásra, mely a gyors adatáramlást, és a magas fokú biztonságot garantálja.


A fejlesztések terv szerinti megvalósulása nagymértékben hozzájárult cégünk fejlődési lehetőségeinek kiszélesítéséhez.
 ÚJ Vonalkód scanner-, valamint wireless hálózati termékek beszerzése 2009   

  

Cégünk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, valamint a Magyar Köztársaság 2008. évi költségvetéséről szóló 2008. évi CLXIX. törvény alapján az Uniós Fejlesztések fejezet, Új Magyarország Fejlesztési Terv fejezeti kezelésű előirányzat, K özép Magyarország Operatív Program jogcímcsoportból egyszeri vissza nem térítendő támogatásban részesül. A projejt címe: Vonalkód scanner-, valamint wireless hálózati termékek beszerzése az Osz-Car Kft-nél

A mára több százezer darab termékből álló raktárkészletünk, és mintegy 80.000 különböző cikkszámból álló adatbázisunk hatékony rendelkezésre állása szinte már elképzelhetetlen volt a vonalkód rendszer bevezetése nélkül. A bevezetett rendszer korszerű magas technológiai színvonalat képvisel, így hosszú ideig szolgálhatja cégünk céljait.

Vonalkód scanner termékek, és wireless hálózati termékek kerültek megvásárlásra, melyekkel kiépítettük a vonalkód rendszert.Új kereskedelmi és vállalatirányítási rendszer bevezetése 2007 


Cégünk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, valamint a Gazdasági versenyképesség operatív Program Irányító hatósága által kezelt Információs társadalom előirányzatból egyszeri vissza nem térítendő támogatásban részesül. A támogatást az AMIX integrált kereskedelmi és vállalatirányítási rendszer bevezetésére fordítjuk.  A projekt keretén belül kifejlesztésre került többek között cégünk új on-line rendelési rendszere, mely lehetővé teszi partnereink gyorsabb korszerűbb, precízebb kiszolgálását. Célul tűztük ki cégünk folyamatos fejlesztését, hogy a gyorsan változó piaci viszonyokhoz igazodva Vásárlóink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni. Ebben jelent nagy előrelépést az informatikai beruházás, mely a fent említett támogatás segítségével valósul meg.


OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: