Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatbanTisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél

SPORT

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS


   

Úgy véljük, hogy napjainkban a sportnak, elsősorban a tömeg- és szabadidősportnak, Magyarországon kiemelt szerepe van. A sport javítja az életminőséget, és számos pozitív hatással bír nem csak a testre, hanem a lélekre egyaránt.


  

A sportra szánt összegek nem csak a csapatok támogatásában játszanak fontos szerepet, hanem az egészséges életmód népszerűsítésében, szemléletmód váltásban, oktatásban, egészségügyben, értékek megtartásában és még számos területen kifejtik pozitív és preventív hatásait. Ezért a sport társadalmi kérdés is egyben, és az Osz-Car Kft. készen áll az effajta társadalmi szerepvállalásra.


Az Osz-Car Kft. elkötelezett támogatója a tömegsportoknak, az utánpótlás nevelésnek, és a versenysportoknak!

 


   Azzal, hogy cégünket választja nem csak a gyors kiszolgálás, a rendkívül kedvező árak, az ügyfélközpontú rugalmas szemléletmód és széles áruválaszték előnyeit élvezheti, hanem partnere lehet egy olyan hazai vállalatnak, amely készséggel támogatja az alábbi sportegyesületeket

    LABDARÚGÁS:          FEJÉR MEGYEI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG U16


   KÉZILABDA:               CSÁKVÁRI KÉZILABDA UTÁNPÓTLÁS CSAPATA      

     JÉGKORONG:              ALBA VOLÁN SC


     MOTORSPORT:          VISZLÓ MOTORSPORTAz Osz-Car Autóalkatrész Kereskedelmi Kft. és a SPORT:Tömegsport (szabadidős sport):


Cégünk támogatja a szabadidős tevékenységeket a sportolását, az egészség megőrzése érdekében. A jó erőnlét, a szellemi és fizikális frissesség megőrzése rendkívül fontos. Ebben nagy segítséget tud nyújtani a szabadidős sport tevékenység akár az egyszerű sétálástól, a futáson keresztül a kerékpározás vagy bármely egyéb tevékenység. Cégünk élen jár a szabadidős sport tevékenységek támogatásában és gyakorlásában. Az Osz-Car Kft. dolgozóinak labdarúgó csapata megnyerte a Budapesti iparági ligát. Rendszeresen részt veszünk rendezvényeken, tornákon.

 

Utánpótlás:


Jövőnk alapja a fiatalság. Kulcsfontosságú az utánpótlás magas szintű képzése, támogatása akár a tömegsportban, akár a versenysportban. Ennek érdekében anyagilag és erkölcsileg is támogatjuk a fiatalok sportolását bármilyen szintről is legyen szó.

 

Versenysport:


A mai világunkban fontos szerepet tölt be a versenysport, mert nem csak szórakoztat, hanem példaképeket is állít elénk. A családok számára is jó kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Az együtt töltött idő mellett, tartalmas szórakozást jelenthet az egész család vagy baráti társaságok számára. Ezek a kikapcsolódási lehetőségek még jobban összekovácsolhatják a közösséget.

FORGALMAZOTT GYÁRTÓK
OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: