Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Kedves Partnereink!

 

Az elmúlt évek során a szállítási szolgáltatás költségei jelentősen megváltoztak (bérköltségek, EKR és egyéb költségek emelkedése miatt). Ezeket a költségeket az elmúlt időkben sikeresen át tudtuk vállalni kedves ügyfeleink tehermentesítése végett. Viszont ezek a költségek már olyan magasak lettek, amik bizonyos esetekben már tovább nem vállalhatóak. Ezért az ügyfelekkel egyeztetve és megkérdezve őket, egy olyan konstrukciót dolgoztunk ki, amely előnyös tud lenni mindkettőnk számára. Én ahogy az elmúlt 25 évben és a jövőben is, csak a win-win helyzetre törekszem, ahol mindkét fél megtalálja aszámításait.

 

Szállításai díjaink 2020.03.18-tól az alábbiak szerint változik:

kg

Bruttó vásárlási érték

Nettó szállítási díj

0-20 kg között

30 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

30 000 Ft vásárlás alatt

1 500 Ft + ÁFA

21-40 kg között

50 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

50 000 Ft vásárlás alatt

2 000 Ft + ÁFA

41-60 kg között

80 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

80 000 Ft vásárlás alatt

3 000 Ft + ÁFA

61-100 kg között

150 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

150 000 Ft vásárlás alatt

5 000 Ft + ÁFA

101-200 kg között

250 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

250 000 Ft vásárlás alatt

7 000 Ft + ÁFA

201-600 kg között

350 000 Ft vásárlás felett

DÍJMENTES

350 000 Ft vásárlás alatt

10 000 Ft + ÁFA

 

Figyeljenek oda a kisértékű és nehéz termékekre (desztillált víz, szélvédőmosó stb.),mert ezek a termékek rontják a szállítás értékét, javaslom ezek mellé értékes termékek kosárba rakását, hogy az érték meglegyen és a súlyhatár is még elfogadható legyen. Vagy legyen magas a megrendelés értéke és akkor a súly nem számít!

Köszönöm szépen a támogatásukat és megértésüket!
 

Oszoli Imre

Ügyvezető Osz-Car Kft

www.osz-car.hu info@osz-car.hu Telefon: 06-23-500-187, -188Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél

SPORT

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS


   

Úgy véljük, hogy napjainkban a sportnak, elsősorban a tömeg- és szabadidősportnak, Magyarországon kiemelt szerepe van. A sport javítja az életminőséget, és számos pozitív hatással bír nem csak a testre, hanem a lélekre egyaránt.


  

A sportra szánt összegek nem csak a csapatok támogatásában játszanak fontos szerepet, hanem az egészséges életmód népszerűsítésében, szemléletmód váltásban, oktatásban, egészségügyben, értékek megtartásában és még számos területen kifejtik pozitív és preventív hatásait. Ezért a sport társadalmi kérdés is egyben, és az Osz-Car Kft. készen áll az effajta társadalmi szerepvállalásra.


Az Osz-Car Kft. elkötelezett támogatója a tömegsportoknak, az utánpótlás nevelésnek, és a versenysportoknak!

 


   Azzal, hogy cégünket választja nem csak a gyors kiszolgálás, a rendkívül kedvező árak, az ügyfélközpontú rugalmas szemléletmód és széles áruválaszték előnyeit élvezheti, hanem partnere lehet egy olyan hazai vállalatnak, amely készséggel támogatja az alábbi sportegyesületeket

    LABDARÚGÁS:          FEJÉR MEGYEI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG U16


   KÉZILABDA:               CSÁKVÁRI KÉZILABDA UTÁNPÓTLÁS CSAPATA      

     JÉGKORONG:              ALBA VOLÁN SC


     MOTORSPORT:          VISZLÓ MOTORSPORTAz Osz-Car Autóalkatrész Kereskedelmi Kft. és a SPORT:Tömegsport (szabadidős sport):


Cégünk támogatja a szabadidős tevékenységeket a sportolását, az egészség megőrzése érdekében. A jó erőnlét, a szellemi és fizikális frissesség megőrzése rendkívül fontos. Ebben nagy segítséget tud nyújtani a szabadidős sport tevékenység akár az egyszerű sétálástól, a futáson keresztül a kerékpározás vagy bármely egyéb tevékenység. Cégünk élen jár a szabadidős sport tevékenységek támogatásában és gyakorlásában. Az Osz-Car Kft. dolgozóinak labdarúgó csapata megnyerte a Budapesti iparági ligát. Rendszeresen részt veszünk rendezvényeken, tornákon.

 

Utánpótlás:


Jövőnk alapja a fiatalság. Kulcsfontosságú az utánpótlás magas szintű képzése, támogatása akár a tömegsportban, akár a versenysportban. Ennek érdekében anyagilag és erkölcsileg is támogatjuk a fiatalok sportolását bármilyen szintről is legyen szó.

 

Versenysport:


A mai világunkban fontos szerepet tölt be a versenysport, mert nem csak szórakoztat, hanem példaképeket is állít elénk. A családok számára is jó kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Az együtt töltött idő mellett, tartalmas szórakozást jelenthet az egész család vagy baráti társaságok számára. Ezek a kikapcsolódási lehetőségek még jobban összekovácsolhatják a közösséget.

FORGALMAZOTT GYÁRTÓK
OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: