Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Tisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél
FORGALMAZOTT GYÁRTÓK
H.I.D

XENON

 

A jobb láthatóság és látás megkönnyítésére a legjobb megoldás a xenon "izzóval" ellátott fényszóró.

Nagyobb fényerő: Egy 35W H.I.D. xenon égő 3x-osa egy hagyományos 55W-osnak.
Tiszta fehér fény: A H.I.D. színárnyalata közelebb áll a nappali fényhez, mint a halogén égőé, melynek sárgás a fénye. A nagyobb fényerő és a vakító gyémánt fehér fény éjjel jobb látási viszonyokat biztosít.

 

Nagyobb élettartam:  A H.I.D. élettartama több mint 2000 óra.

Könnyű beszerelés: Nem kell átalakítani! A H.I.D. utólagosan beépíthető szett könnyű helyettesítő eszköze a normál halogén égőnek.

A balesetek 60%-a a rossz látási viszonyok miatt történik

A xenon égő fele annyi energiával 3x-or annyi fényt biztosít. Ezáltal a vezetés biztonságosabb, az autó más fogyasztóinak pedig több energia jut. Továbbá környezetbarát mivel a kevesebb áramfelhasználás kevesebb üzemanyag-felhasználást is jelent. A tiszta fehér fény jobban hasonlít a nappali fényhez, ezáltal a vezető jobban tud koncentrálni, melyet tudományos kisérletek bizonyítanak. A xenon égő által kibocsátott fehér fény jobban verődik vissza az útjelzésekről és a közúti jelzőtáblákról, mint a hagyományos halogén égőé.

 Az Osz-car Kft a H.I.D. kíváló minőségű xenonok forgalmazója melyeket termékpalettánkban az Önnek megfelelő színárnyalatokban megtalálnak.


 

OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: