Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Tisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél
FORGALMAZOTT GYÁRTÓK
Magnet Marelli

A Magneti Marelli a világ egyik vezető autóalkatrész gyártója a csúcstechnológiájú alkatrészek és rendszerek tervezése és kivitelezése terén.

A céget 1919-ben alapították, de több termékcsoport (például a világítástechnika) eredete a múlt századra vezethető vissza. A Magneti Marelli története mindig összekapcsolódott az autóiparral. A cég részt vett az automobil születésénél, kialakulásánál, és folyamatos fejlődésénél. Az elektronikai berendezések körétől kezdve az elektromechanikus alkatrészekig a Magneti Marelli mára az autóipar teljes körű partnerévé nőtte ki magát, felelősséget vállalva komplett rendszerek kifejlesztésében.
Céljuk a fogyasztói igények felmérésével, és megértésével vevőközpontú szolgáltatás nyújtása.


1995-BEN Magneti Marelli Aftermarket néven különálló marketing részleget indított, mely célja az általuk gyártott alkatrészekkel ellátni a piacot.
Ipari és kutatás-fejlesztési érdekeltségei vannak a

 

lábbi országokban: Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Anglia, Németország, Lengyelország, Csehország, Oroszország, Törökország, USA., Mexiko, Brazilia, Argentina, Kína,és Dél-Afrika.
A Magneti Marelli az alábbi gyártók közvetlen beszállítója: Renault, Cit roën, Peugeot, Fiat Group, Ford, Volkswagen, Audi, Seat, BMW-Rover, DaimlerChrysler, GM-Opel, Volvo, Saab, Nissan, Toyota és Daewoo.

 


Kiváló minőségű Magneti Marelli termékeink:
  • Lengéscsillapítók,
  • Lambda szondák
  • Gyertyák

 

 

     
OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: