Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatbanTisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél
FORGALMAZOTT GYÁRTÓK
TUNGSRAM

       

A Tungsram eredete az 1862-ben Bécsben alapított Egger B. és Tsa. elődvállalatig nyúlik vissza. A cég eleinte főleg telefon- és távíró-berendezéseket gyártott, termékprofilja azonban néhány évvel Edison nevezetestalálmányának bejelentése után már kiegészült a szénszálas izzólámpákkal.

Eggerék 1896-ban alakultak Budapesten részvénytársasággá. Ezt a dátumottekintjük a Tungsram alapítási évének.

 A Tungsram néhány év múlva JustSándor és Hanaman Ferenc találmánya alapján elsőként a világon hozzáláthatott a  sokkal nagyobb fényhasznosítású és hosszabb élettartamú volfrámszálas izzólámpák gyártásához is.

 
Termékcsalád

 

   Típusválaszték

 

  Elõnyök

 


 

 


"Megalight"

 

H1, H4

 

A "Megalight" típus 30%-al magasabb megvilágítási szintet biztosít a vezető előtti, biztonság szempontjából meghatározó útszakaszon.

 

"Gold"

 

H1, H3, H4

 

A "Gold" lámpa többrétegű sárga bevonata megnöveli a látótávolságot esős, havas és ködös idõben ezáltal növelve a biztonságot.

 

 

 

 

"Allday"

 

H1, H3, H4

 

Az "Allday" típus többrétegű sárga bevonata biztosítja mindazon előnyöket mint a "Gold" kivitel, de fehérebb fénye javítja a látáskomfortot és hatásfokot.

 

 

 

 

"Superblue"

 

H1, H3, H4, H7

 

A "Superblue" típus speciális neodimiummal színezett üvege nappali fényhez közelítő fényt ad, növeli a vizuális komfortot és kontrasztot.

 

 

 

 

"Euroblue"

 

H1, H4, H7

 

Az "Euroblue" típus burájának több rétegű kék bevonata még közelebb áll a nappali fény komfortjához, így a gázkisülõ Xenon autólámpák fényéhez, még inkább kiemeli a jelzõtáblákat, útjeleket, így növeli a biztonságot.

 

 

 

 

A TUNGSRAM Super-Blue halogén autófényszóró-lámpák különleges, anyagában kékes színű  üvegből készülnek, amely kiszűri a fény sárga összetevőjének nagy részét és így a nappali körülményekhez hasonló, konzisztens, ragyogó fehér fényt állít elő. Az anyagában kékes színű búra üveg a más gyártók által forgalmazott kék színű bevonattal ellátott búrákhoz képest azzal az előnnyel jár, hogy teljesen kiküszöböli a bura külső felületéről esetleg visszaverődő sárgás fénykomponenst.

   

 

OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: