Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Tisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél
FORGALMAZOTT GYÁRTÓK
Mobil
  

A hagyományostól a teljesen szintetikus motorolajig a Mobil 1 számtalan lehetőséget kínál a gondtalan közlekedés élményéért. 

A Mobil kenőanyag a jó megjelenés szaktudás  és kiváló termékei miatt ismert az egész világon.Ez a jó minőség azt eredményezi, hogy eredeti alkatrészeket gyártó cégek is megbíznak a mobil kenőanyagokban.

Több mint 100 éve fejlesztik a MOBIL terméket.Minden piaci szegmensre gyárt kenőanyagokat.

Mára  már a MOBIL1 vezető pozícióba került a szintetikus kenőanyagok szektorában, amit folyamatosan fejlesztenek,és amik megfelelnek a mai vásárlók követelményeinek. 


 


A használt motorolaj veszélyes hulladéknak minősül, melynek kezelése a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos külön jogszabály rendelkezései szerint végezhető (98/2001. Korm. rend.). Az Osz-Car Kft. vállalja a fáradt olaj, olajoshordók, szűrők, és egyéb motorolaj hulladékok partnerektől történő DÍJMENTES elszállítását.

 

 

 

 

OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: