Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Tisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél
KERESÉS TERMÉKCSOPORT ALAPJÁN
 
Gyártmány
Cikk kód
Br. kisker ár
Kedvezm. ár
MAGNETI MARELLI
007936210010-MAG
 155 275 Ft
155 275 Ft

Ozon maker - nagy
Az eszköz a levegő ionizálásával instabil oxigén allotrópokat hoz létre, azaz ózon (O3). Az ózon egy nagyon erős oxidálószer, amely eltávolít minden, a fülkében összegyűlt szennyeződést. Gyakorlatilag eltávolítja a nedvességet, amely általában a padlóburkolaton és a légkondicionáló párologtatóin gyűlik össze. Megszünteti a kellemetlen szagokat is. A készülék a magas teljesítményképességének köszönhetően alkalmazható buszok esetén például. Az ózon (O3) megtalálható az atmoszférában, ahol oxigénből keletkezik UV sugárzás hatására. Az ózon levegőnél nehezebb, instabil és gyorsan lebomlő gáz. A lebomlást felgyorsítja a hőmérséklet, a nedvesség és a légszennyezés növekedése. A vízben az ózon sokkal gyorsabban bomlik le, mint a levegőben. Gáz halmazállapotban színtelen, vastag rétegben kékes árnyalatot vesz fel. Folyékony állapotban intenzív sötétkék színű, szilárd állapotban majdnem teljesen fekete. Az ózon egy nagyon erős oxidálószer , sokkal erősebb az oxigénnél. Oxigén molekulákra és atomos oxigénre bomlik le. A nagyon erős oxidáló hatása miatt az iparban széles körben használják.

A jármű fülkéjének mérete és a szennyeződés mértéke alapján kell kiválasztani az üzemidőt (5, 10, 15, 30 vagy 60 perc).
A készülék kb. 40m3-ig használható hatékonyan.

A készülék kompakt kialakításának és a hosszú ózonkifúvó csőnek köszönhetően a szennyeződések eltávolítása nagyon könnyű.
A cső végén egy szonda található, és ennek a fülke kívánt helyére vagy a porszűrő helyére helyezése nem jelent semmilyen veszélyt.

• könnyen kezelhető
• eltávolít minden gombás, és bakteriális szennyeződést,
• megszünteti a szagokat
• könnyű és környezetbarát működés

MŰSZAKI ADATOK:
Tápfeszültség: 220/240 V- 50 Hz
Erő: 21 W
Szivattyú teljesítménye:10 ~ 15 l/perc
Ózon teljesítménye:4000 mg/h
Eszköz kapacitása: 10 l/perc.
Ózontermelés: 3-4 g/ó
OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: