Ügyfélszolgálat +36 23 500 187

Castrol

A Castrol világszerte elismert  kenőanyag specialista. 1899.március 19-én Charles Wakefield olajvállalatot alapított Angliában. Tíz évre rá olyan, teljesen új kenőanyagot készített, amely később, a huszadik század első felében forradalmasította a közlekedést. Ezt az új olajat Castrolnak nevezte el.

 

A Castrol kenőanyagokat tûrőképességük határán tesztelték és próbálták ki. Ezt a technikát napjainkig alkalmazzák.

A Castrol világszerte elismert vezető kenőanyagai az OSZ-CAR autóa-alkatrész webáruház termékpalettájában is megtalálhatóak, mind személygépkocsihoz, mind pedig motorkerékpárhoz.

 

Kiemelt Castrol termékeink:

 

CASTROL EDGE:

 

 

Az új EDGE sorozat a Castrol mindeddig legteljesebb választékot nyújtó, legjobb tapasztalatainkat és tudásunkat ötvöző termékcsaládja, mely a legkritikusabb követelményeknek is megfelel. A Castrol EDGE motorolajok teljesen szintetikus alapolajból készülnek.

 

A Castrol Edge termékekért ide kattintson!

 

 

CASTROL MAGNATEC:

 A Castrol Magnatec egyedi rész-szintetikus alapolaja rendkívül erős kenőfilmet épít fel. A motor hosszú ideig megőrzi kifogástalan teljesítőképességét a különleges összetevőknek köszönhetően.

  • - a hidegindítási kopás nagymértékben csökken,
  • - a Castrol Magnatec az indítás pillanatától a legvégsőkig kifogástalanul tapad a fémfelületekre,
  • - a különleges technológia fokozott védelmet biztosít a kopással szemben,
  • - a Castrol Magnatec a legszélsőségesebb üzemi feltételek esetén is kifogástalanul ellátja feladatait,
  • - a motor a leghidegebb időjárásban is könnyen indul.

 

A Castrol Magnatec termékeket itt találja!

 
 
CASTROL GTX:
 
 
A Castrol GTX High Mileage a magas futásteljesítményû gépkocsik tulajdonosai körében az egyik legismertebb motorolaj a világon.

A speciális összetételû GTX High Mileage megbízható védelmet nyújt a sokat futott motoroknak, hozzájárul a károsanyag-kibocsájtás és az olajfolyás mérsékléséhez. A magas futásteljesítményû motorok tömítései idővel elöregednek, tömítési képességük romlik ami az olajfogyasztás növekedéséhez, esetenként az olaj csöpögéséhez vezethet. A Castrol GTX High Mileage hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához!

Autó-alkatrész webáruházunk Castrol GTX termékeit itt találja!
 
 
CASTROL MOTOROLAJ:
 
 
 
 
 
 
A Castrol Motor Oil megfelelő védelmet nyújt a motoroknak. A magasabb szintû védelem érdekében próbálja ki a Castrol GTX motorolajokat.

Tulajdonságai:
  • - a leggyakoribb üzemeltetési viszonyok esetében megfelelő védelmet biztosít,
  • - kielégítő védelmet nyújt a kopással szemben
  • - elsősorban az 1990 előtt gyártott gépkocsikhoz használható!

 

MOTORKERÉKPÁR TERMÉKEK:

A teljes Castrol kenőanyag-választék motorkerékpárokhoz: TRIZONE TECHNOLÓGIÁN alapuló új termékeink – Castrol POWER1 és  Castrol Act >evo

  

HAJTÓMÛ OLAJOK

 

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK