Ügyfélszolgálat +36 23 500 187

Magunkról

 

 Az OSZ-Car Kft. 1991-es megalakulása óta van töretlenül jelen a hazai piacon, jelentős helyet kiharcolva az autó alkatrész kereskedelmi hálózatban. Az egyszemélyes vállalkozásként indult kereskedés mára biztos hátterû, hatékony, gyors forgású raktárkészletet finanszírozó gazdasági társasággá nőtte ki magát. 

 

A cég profilja autóalkatrészek és felszerelései kis- és nagykereskedelme, melynek keretében személygépjármûvek teljes típusválasztékának alkatrészellátását és felszereléseit kínáljuk teljes körû garanciával cégeknek és egyéni vásárlóknak, valamint szervizeknek, viszonteladóknak.

 Dísztárcsa autófelszerelés,kipufogó, féktárcsa, motorolaj és garázsipari választékunk a legkiemelkedőbb, valamint meghatározóak palettánkon a kiegészítő termékeink,mint a felszerelések, ápoló, díszítő termékek is, mellyel több ismert nagy cégbeszállítója lettünk. 

 

 Termékek, szolgáltatások rövid bemutatása

Az Osz-Car Kft. a személy gépjármûvek szinte teljes típusválasztékának alkatrészellátását biztosítja, melyre raktárkészletünkről azonnali, vagy az ország egész területére 24 órán belüli kiszolgálást biztosítunk.

 

Budapest és környékére napi háromszori kiszállítással, illetve éjszakai szállítás lehetőségével igyekszünk megfelelni vevőink igényeinek.

 

 A garázsipari berendezések és szerszámok forgalmazásával nemrégiben egy új piaci szegmens felé nyitott vállalatunk, melyek rövid időn belül az egyik legsikeresebben forgalmazott termékcsaláddá váltak. A kiváló garázsipari berendezések tanulmányozása és alapos megismerése is erősítette vállalatunk azon törekvéseit, amely egy saját szervizüzem létesítésére irányultak.

 

 Budaörs Komáromi u. 20 szám alatt, Székesfehérváron az Új Csóri út 7 szám alatt, valamint Kaposváron a Toponári út 2 szám alatt kereskedéseinkben és márkafüggetlen autószervizünkben széles körû szolgáltatásokkal, profi csapattal és kedvezőárakkal várjuk ügyfeleinket. Szolgáltatásaink köre hamarosan mûszaki vizsgáztatással is bővül. 

 

 

 Kiemelt termékeink:
 

 
OQAP:
 

 


 

  


 
További hasznos információkat, tudnivalókat olvashat autó-alkatrész webáruházunkról az alábbi hivatkozásokra kattintva: 

Férfias szakmákat űznek az idei Anyuka Szépe nyertesei

 

 

Cégünk ügyvezetője Csókó Tünde nőként állja meg a helyét ebbe a férfias szakmában!

 

Index-en egy rövidebb cikket olvashatnak vele.