Ügyfélszolgálat +36 23 500 187

Magnet Marelli

A Magneti Marelli a világ egyik vezető autóalkatrész gyártója a csúcstechnológiájú alkatrészek és rendszerek tervezése és kivitelezése terén.

A céget 1919-ben alapították, de több termékcsoport (például a világítástechnika) eredete a múlt századra vezethető vissza. A Magneti Marelli története mindig összekapcsolódott az autóiparral. A cég részt vett az automobil születésénél, kialakulásánál, és folyamatos fejlődésénél. Az elektronikai berendezések körétől kezdve az elektromechanikus alkatrészekig a Magneti Marelli mára az autóipar teljes körû partnerévé nőtte ki magát, felelősséget vállalva komplett rendszerek kifejlesztésében.
Céljuk a fogyasztói igények felmérésével, és megértésével vevőközpontú szolgáltatás nyújtása.

 


1995-BEN Magneti Marelli Aftermarket néven különálló marketing részleget indított, mely célja az általuk gyártott alkatrészekkel ellátni a piacot.
Ipari és kutatás-fejlesztési érdekeltségei vannak a

 

lábbi országokban: Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Anglia, Németország, Lengyelország, Csehország, Oroszország, Törökország, USA., Mexiko, Brazilia, Argentina, Kína,és Dél-Afrika.
A Magneti Marelli az alábbi gyártók közvetlen beszállítója: Renault, Cit roën, Peugeot, Fiat Group, Ford, Volkswagen, Audi, Seat, BMW-Rover, DaimlerChrysler, GM-Opel, Volvo, Saab, Nissan, Toyota és Daewoo.

 


Kiváló minőségû Magneti Marelli termékeink:
  • Lengéscsillapítók,
  • Lambda szondák
  • Gyertyák