Ügyfélszolgálat +36 23 500 187

Valvoline

Az iparág első márkája 1866-ban született meg Dr. John Ellis-nek köszönhetően, aki az általa kifejlesztett kenőanyagot egy V alakú gőzmotor szelepein próbálta ki, és azt tapasztalta, hogy azok ismét könnyedén kezdtek mozogni. Dr. Ellis bejegyeztette a VALV –O –LINE nevet, mint a világ legelső márkavédjegyét.
Napjainkban a Valvoline 140 országban tölt be vezető szerepet innovatív termékeivel és szolgáltatásival.


Az Osz-Car Kft a kiváló Valvoline kenőanyagok forgalmazója.

VALVOLINE személygépjármû motorolajok:

A Valvoline olyan termékeket forgalmaz, amelyek túlmutatnak az ipari előírásokon, és a teljesítmény maximalizálását, illetve a nagyobb védelmet tûzik ki célul. A Valvoline márkanév mögött innovatív kémiai összetétel áll, amely megkönnyíti a különböző alkalmazásoknak megfelelő helyes termékválasztást.

 

 

DuraBlend:

A DuraBlend a fejlett adaléktechnológiának köszönhetően számos előnyt kínál a félszintetikus és az ásványi motorolajokkal szemben. A DuraBlend nagyobb védelmet biztosít a nehéz körülmények között mûködő motorok számára. Nehéz körülménynek tekintendő a szélsőséges hőmérséklet, a rövidebb napi igénybevétel, a sok városi közlekedés, valamint a magas fordulatszámú hosszú távú vezetés.

  • Különleges komponenseiknek köszönhetően nagyobb tartósságot biztosítanak
  • Hatékonyabb összetevőik védelmet nyújtanak keményebb körülmények között is
  • Nagyobb kopásvédelmet biztosítanak zord körülmények között is
  • A kisebb súrlódásnak köszönhetően csökken az üzemanyag-fogyasztás
  • Túlteljesítik gyakorlatilag az összes vezető autógyártó teljesítményre vonatkozó követelménye

 

 

MaxLife - speciális összetevők, hosszabb motorélettartam

A Valvoline MaxLife termékcsalád széles választékban kínál olyan motorolajokat, amelyeket kifejezetten a sokat futott motorok igényei szerint fejlesztettek ki. Az olyan különleges összetevőinek köszönhetően, mint a speciális tömítéskondicionálók és a tisztító ágensek, a MaxLife újra életre kelti a motor kritikus részeit, jelentősen meghosszabbítva ezáltal a motor élettartalmat.