Real Time Web Analytics
Felhasználói üzenet


Keresés folyamatban


Tisztelt Ügyfeleink!

Kormányzati intézkedésekkel összhangban 2021.03.08-tól, üzleteink továbbra is nyitva vannak és a kiszállítás is zavartalanul üzemel!

Kérjük minden járványügyi intézkedés betartását (maszk használata, 1,5m távolság tartása) hisz nekünk kollégáink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb!

Osz-Car Kft Csapata


Logóra kattintva elérheted az adott gyártó autótípus szerinti motorolaj ajánlását. 


Osz-Car Autóalkatrész Kis- és Nagykereskedés Webáruháza
Belépés
Regisztráció
Hírlevél
FORGALMAZOTT GYÁRTÓK
Aral

 

TÖBB, MINT MOTOROLAJ!

 

Az Aral kenőanyagokat legfőképpen a kereskedelemben található, főleg szervizekben és jelentős része neves márkaszervizekben.
Ma már kiváló minőségű 60 közlekedési és 600 ipari termékek palettájával van jelen a magyar piacon.


Az Aral kenőanyagai (motorolajok, hidraulikaolajok, kenőzsírok, speciál-termékek, valamint ipari olajok) kivétel nélkül csúcsminőségű termékek, melyek kielégítik  a  járműgyártók követelményeit.


Kiemelhetjük az  Aral Super Tronic0W-40 motorolajat, amely a személygépkocsi motorok legjobb kenését és maximális üzemanyag-megtakarítást biztosít,ja melyet  benzin- és dízelüzemű személygépkocsikhoz egyaránt alkalmazható.
Története

1898-ban Németországban 13 bányászati vállalat létrehozott egy egyesülést Nyugat-Német Benzolértékesítő Egyesülés (Westdeutschen Benzolverband, BV.) néven, a kőszén kokszolása során keletkező aromás vegyületek értékesítésére.

 1922-ben a háború után az egyesülés megnyitotta első nyilvános töltőállomását, amely még kézi benzinpumpával működött.

 1924-ben volt a nagy áttörés, amikor az egyesülés piacra dobta, a világ első saját fejlesztésű szuper üzemanyagát BV-Aral néven,mely benzolból és benzinből állt.
Az Aral név is ekkor született meg az ARomás (benzolok) és az ALifás (benzinek) keverőkomponensek kezdőbetűiből.

1955-ben az Aral AG létrehozta az Aral Austria GmbH-t. Ekkor az Aral AG-nek már kiterjedt benzinkút-hálózata volt Németországban

Az Aral AG az évek során egy hatalmas vállalatóriássá növekedett, mind méretét, mind piaci pozícióját, forgalmát tekintve. Számos leányvállalatot hozott létre, melyekkel együtt az Aral AG Európa egyik legnagyobb benzinkút hálózata. Benzinkútjain a legmodernebb technikákat alkalmazza és nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre.

Az Aral AG 2002 évtől a BP 100%-os tulajdonában van, és az így létrejött integrált vállalat a világ egyik legmeghatározóbb olajipari cége.
                                                


                                    


OSZ-CAR Kft.,
2040 Budaörs Komáromi u. 20.
Tel: 23 500 187, 23 500 188.
Fax: 23 500 185
Fax-iroda: 23 445 889
Email: osz-car@osz-car.hu
Skype: